ESL 48.Spordimängud


Toimumiskoht:Viljandi järveäärne väljak
Toimumispäev:Laupäev, 04.07.2015
Algus:12.30
Mänguviis:Segatrio
Reiting:Ei
Litsents:Ei
Korraldaja:ESL
Peakohtunik:Igor Tavaste
Võistlussüsteem:Iga esindus võib osaleda kahe võistkonnaga. Võistkonna moodustavad põhimängijad (kaks meest ja üks naine) ning üks varumängija. Võistlema peab kogu aeg üks naine.. Võisteldakse rahvusvaheliste võistlusmääruste järgi. Võistkonnad loositakse nelja alagruppi. Eelmiste suvemängude neli esimest paigutatakse loosiga erinevatesse alagruppidesse tingimusel, et võistkonnas on vähemalt üks eelmise tulemuse väljamänginud võistleja. Igast alagrupist kaks esimest mängivad karikasüsteemis 1.- 8. kohani, 3. ja 4. mängivad 9.-16. kohani ja 5. mängivad 17.- 20. kohani.
Osavõtutasu:eelregistreerumisega 5€ / kohapeal 8€
Auhinnad:Spordialadel esikohale tulnud võistkondi autasustatakse ESL rändauhinnaga ja diplomiga, II ja III kohale tulnud võistkondi diplomiga.
Võrkpalli, mälumängu, petangi, disc-golfi ja korvpalli võistkondade liikmeid ning ujumise ja kergejõustiku alade vanuserühmade I, II ja III kohale tulnud võistlejaid autasustatakse medaliga. Üldkokkuvõttes parimat SVK/SVS/SVÜ/SL võistkonda I ja II grupis autasustatakse korraldustoimkonna ja Viljandi SVK poolt välja pandud eriauhindadega. Arvesse lähevad kergejõustiku ja nelja parema ala võistkondlikud kohapunktid kavas olevatelt spordialadelt. Kohapunktide arvestus: I koht – 30 punkti, II koht – 27 punkti, III koht – 25 punkti, IV koht –24 punkti, jne. Arvesse läheb igal alal ühe esinduse ühe võistkonna tulemus, teised sama esinduse võistkonnad hoiavad kohti ja punkte kinni. Punktide võrdsuse korral on määravaks kõrgemate kohtade arv.
Lisainfo:http://esvl.ee/uus/esl-48-spordimangud-toimuvad-4-5-juuli-viljandis/
Registreerumine:Eelregistreerimine tuleb teha elektrooniliselt hiljemalt 22. juuniks 2015.a.
Nimeline registreerimine etteantud formaadis 25. juuniks 2015.a. margit.kurvits@viljandimaa.ee