Tartu Vaim


Toimumiskoht:Tartu, Toomkiriku varemed, Lossi 25
Toimumispäev:Laupäev, 27.04.2019
Algus:11.00
Mänguviis:D/T
Reiting:Ei
Litsents:Ei
Korraldaja:Tartu Kalev
Peakohtunik:Anti Alasi
Võistlussüsteem:Võistkonnad mängivad turniirisüsteemis, kui osavõtvaid võistkondi on kuni 6. 7-8 osavõtja võistkonna puhul loositakse alagrupid ning edasi mängitakse karikasüsteemis. Üle 8 võistkonna puhul mängitaks Šveitsi süsteemis 5 vooru.
Osavõtutasu:5 eurot osavõtja kohta
Auhinnad:Võitja võistkond saab aastaks rändauhinna TARTU VAIM valdajaks. I–III koha saavutanud võistkonna liikmeid autasustatakse Tartu sümboolikaga meenetega. Lisaks on Tartu sümboolikaga eriauhinnad.
Lisainfo:Võistlema pääseb 10 esimesena nimeliselt registreerunut võistkonda. Vajadusel võidakse osalevate võistkondade arvu suurendada, kui võistluspaiga tingimused seda võimaldavad. Võistluspaiga eripära tõttu ei pruugi väljakud olla samasuguse suuruse ja kvaliteediga. Iga kohtumine koosneb kahest mängust: kohtuvad triod ja duppelid, millede koosseisude valik on vaba (M ja N suhtes).

Iga kohtumise eel võib triode ja duppelite koosseise muuta. Eelmise aasta 3 paremat võistkonda pannakse tabelitesse paigutusega. Võistkonda käsitletakse sama võistkonnana, kui vähemalt 3 mängijat on samad mis eelmisel aastal.

Tulemuste arvestamine:
Pärast igat vooru sama võistkonna trio ja duppeli poolt saadud punktid liidetakse ja võidab rohkem punkte kogunud võistkond. Kohtumine võib lõppeda ka viigiga. Kokkuvõttes võidab võistkond, kes kogub rohkem võidupunkte. Kuni 8 võistkonna puhul määrab võrdsete võidupunktide korral paremuse 1) omavahelise mängu tulemus, 2) punktide vahe.
Šveitsi süsteemis (üle 8 võistkonna) reastatakse võistkonnad pärast igat vooru vastavalt tulemustele ümber: loevad 1) võidupunktid, 2) Buchholzi koefitsient ja 3) punktide vahe.
Registreerumine:Osavõtuks registreeruda hiljemalt 24. aprilliks e-postile antialasi@gmail.com või telefonil 55671105.
Registreerunud:Vaata siit